Najčešća pitanja

1. Je li Vaš auto servis specijaliziran za neke marke vozila?

Opremljeni najsuvremenijim alatima i stručnim i iskusnim osobljem auto servis ANEL pruža vrhunske usluge održavanja i popravaka svih vrsta osobnih vozila s naglaskom na usko specijaliziran servis za popravak i održavanje Peugeot i Citroen vozila.

2. Pružate li neku vrstu garancije za servis vozila obavljen u Vašem auto servisu?

Jamčimo za sav repromaterijal i rad obavljen na Vašem vozilu garancijom kvalitete u trajanju od godinu gana. Garancija podrazumijeva besplatan popravak i zamjenu dijelova za koje ustvrdimo da su neispravni.

3. Koje usluge u sklopu servisa vozila nudite?

Usluge koje Vam stoje na raspolaganju su: Usluge redovnog i izvanrednog servisa, Dijagnosticiranje kvarova na najsuvremenijim uređajem, Suvremeni servis sa dizalicama, stručni tehnički savjetnik.

4. Što sve podrazumijeva priprema za tehnički pregled vozila?

Priprema podrazumijeva provjeru i korekciju eko testa, kočnica, provjeru elektrike na automobilu, provjeru stanja karoserije automobila i vitalnih spojeva na podvozju, stanje podvozja i slično. Koristimo istu metodologiju i iste alate pregleda vozila koji se koriste prilikom tehničkog pregleda s posebnim naglaskom na valjke i pregled trapa.

5. Koliko dugo traje garancija ugrađenih ispušnih sustava?

Svaki ugrađeni auspuh ima homologaciju i garanciju od 1 godinu i 6 mjeseci na kvalitetu, a zamjena katalizatora ima garanciju 1 godinu.

6. Prilikom servisa, koje brendove kočionih sistema koristite?

Dijelovi koji se koriste prilikom servisa su originalni dijelovi renomiranih svjetskih brendova: LUCAS,PAGID, JURID i TEXTAR.

7. Svako koliko je potrebno raditi servis auto klime?

Redovito punjenje i servis auto klime preporuča se raditi svake dvije godine iako klima uređaj radi normalno. Sami proizvođači auto klima uređaja upozoravaju da se to radi iz više razloga. Redovitim održavanjem klima uređaja osiguravate efikasan rad i smanjenu potrošnju goriva pri radu klime. U našoj ponudi nudimo kompletan servis klima sustava; čišćenje, detekciju curenja plina UV-bojom, vakumiranje, te punjenje plinom.

8. Pružate li uslugu centriranja trapa i na koji je način je provodite?

Centriranje trapa se sastoji od podešavanja rubova kotača tako da su oni normalni na podlogu (horizontalu) i međusobno paralelni. Svrha ovog podešavanja je povećanje trajnosti gume i bolje držanje pravca automobila na ravnom putu. Za centriranje trapa koristimo se najsuvremenijim tehnologijama i sustavima poput HUNTER HawkEye.

9. Vršite li uslugu ugradnje i prodaje originalnih euro kuka?

Vršimo ugradnju i prodaju originalnih euro kuka za sva vozila. Pružamo garanciju kvalitete s obzirom da ugrađujemo samo najkvalitetnije elemente najpoznatijih europskih proizvođača. Izdajemo certifikate neophodno potrebne kod tehničkog pregleda i registracije vozila kao i kod upisa u knjižicu vozila i prometnu dozvolu.