Servis kočionih sistema

U našem auto servisu vršimo kompletan servis kočionih sistema automobilskih vozila. Dijelovi koji se koriste prilikom servisa su originalni dijelovi renomiranih svjetskih brendova:

LUCAS - TRW ima u ponudi najširi spektar disk pločica za primjenu u svim automobilima na tržištu. TRW je proizveo više ABS (anti-lock braking system) sistema od bilo kojeg drugog proizvođača na svijetu i vodeći je proizvođač disk pločica i komponenata. TRW proizvodi su testirani do krajnjih granica u laboratorijskim uvjetima i na putu kako bi zadovoljili najviše standarde.

PAGID Friction jedan je od vodećih proizvođača kočionih sistema na svjetskom tržištu dijelova za prvu ugradnju. U proizvodnom asortimanu prisutni su kočioni diskovi, kočione pločice, doboši i pakne.

JURID - Kočioni sistemi njemačke marke Jurid već gotovo stotinu godina među prvim kočionim sistemima vozila i drži najveći broj prvih ugradnji u vozilima. Zahvaljujući trima klasama kočionih pločica i obloga koje nudi u više od tisuću kataloških brojeva, Jurid je našao primjenu u gotovo svim automobilima.

TEXTAR je vodeći dobavljač kočionih sistema najpriznatijih svjetskih proizvođača automobila. Također, Textar proizvodi širok asortiman zamjenskih disk pločica, pakni i kočionih diskova, a sve ih karakterizira vrhunska kvaliteta koja odgovara kvaliteti prve ugradnje, sigurnost i dobra izvedba, sofisticirana udobnost kočenja, dugi vijek trajnosti.