Auto-servis
Anel d.o.o.

Auto servis ANEL osnovan je 2000 godine s ciljem pružanja vrhunske usluge održavanja i popravaka svih vrsta osobnih vozila s naglaskom na usko specijaliziran servis za popravak i održavanje Peugeot i Citroen vozila.

Opremljeni najsuvremenijim alatima i stručnim i iskusnim osobljem nudimo Vam pouzdana i trajna rješenja; kvalitetne usluge servisiranja, popravka i održavanja Vašeg vozila. Dugogodišnjim iskustvom stekli smo ugled i povjerenje naših klijenata i poslovnih partnera.

Naš tim

Naši djelatnici su profesionalno educirano osoblje koji korištenjem suvremenih uređaja brinu za sve potrebe svojih postojećih i budućih korisnika. Najvažnije sredstvo našeg poslovanja su naši zaposlenici i njihova sposobnost za udovoljavanju želja klijenata. Kako bismo bili u korak s vremenom kontinuirano se educiramo i pratimo trendove na tržištu kako bismo ostali fokusirani i brinuli za sve potrebe naših postojećih i budući klijenata. Svi naši djelatnici su posvećeni povećanju ukupnog zadovoljstva klijenata. Vjerujemo da je važno ponuditi kvalitetnu uslugu koju prepuštamo našim educiranim profesionalcima koji su uvijek u potrazi za najboljim interesom Vašeg vozila i Vaše sigurnosti. Osim toga, naši obrazovan i prijateljski uslužni savjetnici su uvijek spremni kako bi pomogli našim klijentima. To je timski rad, a mi cijenimo doprinos od strane svakog člana našeg osoblja.